Google Reviews

UITSTEKEND
5 recensies op
Danny Cremers
Danny Cremers
2023-09-23
Zeer goed service... kwaliteit erg goed Goede adviezen Nadat mijn meterkast in brand vloog contact opgenomen met Dennis... zelfde avond wou hij nog langs komen om te zorgen dat ik stroom had Omdat het al laat was en ik toch ging l slapen de volgende dag vroeg op de morgen afgesproken Binnen het uur alles gemaakt en vervangen wat vervangen moest worden ... tegen een nette eerlijke prijs
Ruud Limbeck
Ruud Limbeck
2023-06-16
Soms heb je van die situaties waarbij je snel een vakman nodig hebt. Maar wie bel je dan? Een zoekopdracht geeft je al snel meerdere mogelijkheden maar wie gaat het dan worden? Afgaand op gevoel (en recensies.....) bracht me bij Berkx. Een traditioneel telefoontje vooraf en daarna al snel door naar het communiceren via de whatsapp zodat je ook al foto's kon sturen voir een betere beeldvorming. Vanaf het eerste moment verliep het contact goed. Een afspraak werd gemaakt en deze werd ook stipt nagekomen. Eenmaal ter plekke was de situatie toch wat complexer dan in 1e instantie werd gedacht maar daar draaide de (overigens zeer vriendelijke en in mijn ogen bekwame monteur) zijn hand niet voor om. De uiteindelijke oplossing gaf een goed gevoel. Men denkt zeker ruim mee en gaat voor een kwalitatief goede oplossing en geen hap-snap werk. Kortom een prima partner waar je wat aan hebt in tijd van nood. Aanrader dus. Volgende keer bel ik ze weer.
Robin Smeets
Robin Smeets
2021-09-29
Snelle en professionele uitvoer van werkzaamheden. Denkt goed mee met de klant. Aanrader!
ginger valkenburg.
ginger valkenburg.
2020-12-21
Professionele aanpak, denken goed mee in wat je wilt en het werk wordt goed en netjes afgeleverd
Mirjam Joosten
Mirjam Joosten
2020-12-07
Goede en snelle service

Website Reviews

Goede en snelle service

Mirjam Joosten Google review 17 januari 2021

Professionele aanpak, denken goed mee in wat je wilt en het werk wordt goed en netjes afgeleverd.

Ginger Valkenburg Google review 16 februari 2021

Vanwege een storing hadden we snel een vakman nodig. Direct werden we geholpen en alle werkzaamheden werden  perfect uitgevoerd zonder dure of onnodige oplossingen aan te dragen. Omdat we nog meer klussen krijgen in de toekomst kregen we daar ook gelijk advies over. Voor ons geen zoektocht meer naar een echte vakman maar in het vervolg direct naar Dennis en zijn collega’s.
Vooral in deze tijd waarin veel bedrijven het bij particulieren vaak laten afweten en afspraken niet nakomen is het zeer bijzonder dat we direct geholpen werden en geen moeite teveel was.

Marcel Klant beoordeling Storing verholpen en advies 27 oktober 2021

Laat een beoordeling achter!

Is Berkx Electro bij u langs geweest of heeft u een fijne samenwerking gehad? Laat eens een beoordeling achter! U kunt onderstaand formulier invullen, of de knop gebruiken om een Google Review in te vullen. Wij vinden het leuk om van u te horen. 🙂

Of gebruik het Formulier: